Arbetsgrupper

Arbetsgrupperna är självständigt fungerande föräldrainitiativ och aktiviteter som är  inriktade på att bidra till skolan och barnen med konkreta uppgifter. Vill du bidra eller har du funderingar kan du kontakta föräldraföreningen via foraldraforeningen@idunskolan.se så lotsar vi dig till rätt person.

Arbetshelgsgruppen

Planerar, organiserar och samordnar de gemensamma arbetshelgerna höst och vår på Idunskolan. Gruppen har en till två representanter från varje klass.

Höstmarknadsgruppen

Planerar, organiserar och samordnar höstmarknaden som går av stapeln i slutet på september varje år.

Hantverksgruppen

Ordnar hantverkskvällar med produktion av olika saker till försäljningen på höstmarknaden för skolans räkning.

Sygruppen

Bidrar med utförandet av syuppdrag som t ex gardiner eller eurytmidräkter.

Trädgårdsgruppen

Hjälper skolans pedagogiska trädgårdsmästare att genomföra längre och större projekt. Syns och arbetar med trädgårdsarbete på skolan.

SÖKES

Någon som vill arbeta med att söka medel för att bedriva verksamheter på Idunskolan.
Kontakt: foraldraforeningen@idunskolan.se